Evelanx_logo_300px

Algemene fysiotherapie

U wilt graag  zo optimaal mogelijk functioneren, met zo min mogelijk lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld: Rug-, nek-, schouder- of hoofdpijn komen vaak voor.
Oorzaken van deze klachten zijn vaak te vinden in: te weinig bewegen, te lang in één houding zijn, veel dezelfde bewegingen. Deze klachten komen vaak door te lang in één houding zitten of te veel dezelfde beweging te maken.

Door middel van houdings- en bewegingsadviezen, ondersteund door oefeningen en massage, kunt u deze ongemakken voorkomen voordat het echte klachten worden. Vooral wanneer deze ongemakken regelmatig, maar nog niet dagelijks voorkomen kan ik u ondersteunen erger te voorkomen. Natuurlijk kan ik u ook helpen als het echt al ‘mis’ is gegaan.

Wanneer u voor een INGRIJPENDE OPERATIE staat, bijvoorbeeld: het krijgen van een  ‘nieuwe’ knie of heup, is het fijn om voor die tijd voor te bereiden op de operatie en de periode vlak daarna. Dat geeft veel zelfvertrouwen, wat het resultaat en herstel van de operatie ten goede komt. De oefeningen die u vlak na de operatie moet doen kent u daardoor al en het leren lopen met krukken of een ander loophulpmiddel is niet meer nieuw. Tijdens de revalidatie na de operatie begeleid ik u graag.

Ook voor andere klachten die door de algemene fysiotherapieklachten behandeld kunnen worden kunt u bij mij terecht. Mocht het zo zijn dat er elders een betere behandeling bestaat, dan verwijs ik u graag door.

Evelien van Wiggen
fysiotherapeut
docent In Balans
leefstijlcoach Beweegkuur
vrijwilliger bij het Longfonds

Multatulilaan 1
4103 NM Culemborg
06-18867283
evelien@evelanx.nl
www.evelanx.nl

Gegevens

KNGF 7955EL lid
Bewust Culemborg lid
BIG: 19035004904
Praktijk AGB: 04-(0)24854
KvK: 59840803
BTW: NL 001121465B29

Samenwerking

IJzervreter: voel je Fit, Voel je veilig en Lanxfit & ijzersterk

NenChi: In Balans

Kinova: workshop bewegen op de werkvloer